Dutch Dive College

Advanced Open Water

Advanced Open Water

Ontdekking, avontuur, ervaring: dat is waar de PADI Advanced Open Water Diver cursus voor staat. En nee, je hoeft niet ervaren te zijn om aan deze cursus te mogen beginnen: hij is ontworpen om meteen na de PADI Open Water Diver cursus te doen. De Advanced Open Water Diver cursus helpt je zelfvertrouwen te vergroten en bouwt je duikvaardigheden verder uit, zodat je jezelf nog comfortabeler voelt in het water. Het is een prima manier om meer duikervaring op te bouwen onder de supervisie van je PADI Instructor. Deze cursus bouwt verder op wat je geleerd hebt en ontwikkeld nieuwe mogelijkheden door de introductie van nieuwe activiteiten en manieren om plezier te hebben tijdens het duiken.

Wat leer je?
Je bouwt je vaardigheden verder uit tijdens het maken van vijf buitenwaterduiken. Zo leer je:

  • navigeren onder water
  • dieper te duiken (tussen de 18 en 30 meter)
  • daarnaast kies je drie andere Adventure Duiken

Toelatingseisen
Om aan deze cursus te mogen deelnemen moet je:

  • een PADI Open Water Diver (of gelijkwaardig brevet van een ander training organisatie) hebben
  • 15 jaar oud zijn (12 jaar voor Junior Advanced Open Water Diver)

Duur
Minimaal 3 dagen

Het leuke gedeelte: jouw keuze
Eén van de redenen waarom je de Advanced Open Water Diver cursus leuk zult vinden is, dat jij en je instructeur kunnen kiezen uit verschillende soorten Adventure Duiken om deze cursus af te kunnen ronden. Zo kun je kiezen voor digitale onderwater fotografie, wrakduiken, Fish ID, Peak Performance Buoyancy en nog veel meer.

Ontvang credits!
Elke Adventure Duik in de PADI Advanced Open Water Diver cursus geldt als een credit voor de eerste duik van de PADI Specialty Diver cursus op hetzelfde gebied.

 

Nederland 4e Binnenvestgracht 1a
2311 NT Leiden
Nederland

info@dutchdivecollege.com
Tel: +31 6 51 307 478

MAIL ONS