Dutch Dive College

Over ons

Dutch Dive College

Dutch Dive College is opgericht door Johan van Werven en richt zich op het verzorgen van PADI duikopleidingen. Dutch Dive College is géén traditionele duikschool maar werkt samen met verschillende duikscholen bij het verzorgen van opleidingen. Hierdoor is het mogelijk om maatwerk te leveren: leren duiken in warm buitenlands water in je eigen tempo en met een Nederlandse instructeur. Dutch Dive College werkt met name samen met duikscholen in Noord Cyprus, maar een maatwerk programma op een andere locatie, bijvoorbeeld in Thailand, is ook mogelijk.

Johan van Werven duikt al meer dan 25 jaar en is sinds 1995 PADI Pro. Hij is PADI IDC Staff Instructor en sinds 2014 woont hij 's zomers op Noord Cyprus waar hij als duikinstructeur werkt. Hij is getrouwd en vader van 3 kinderen, waarvan de oudste 2 inmiddels ook enthousiaste duikers zijn.

Zowel in 2017 als in 2018 ontving Johan van Werven de PADI Elite Intructor '50' Award, een erkenning voor de hoeveelheid opleidingen die hij heeft gegeven.

Over ons

PADI

PADI (Professional Association of Diving Instructors) is de grootste organisatie voor sportduiken ter wereld. De professionele PADI leden verzorgen het overgrote deel van alle opleidingen voor sportduikers ter wereld. Zij maken het ontdekken van de onderwaterwereld en het avontuur van het duiken toegankelijk voor een breed publiek en handhaven de hoogste normen uit de duikindustrie, met betrekking tot opleidingen, veiligheid en dienstverlening.

In meer dan 175 landen zijn er ruim 3000 PADI duikcentra en -winkels. PADI opleidingsmaterialen zijn beschikbaar in meer dan 20 talen.

 

De moderne PADI opleidingsmethode is een progressieve opleiding, waarin de leerling centraal staat en stapsgewijs alle relevantie informatie krijgt en de theorie en vaardigheden leert, waarbij veiligheid centraal staat.

De basis wordt geleerd op door middel van zelfstudie en vervolgens krijgt de leerling in het verdere leerproces intensieve begeleiding van een instructeur. Het doel is om de leerlingen zo snel mogelijk in het water te krijgen, waar ze de nodige instructie krijgen om zo vertrouwen te krijgen in hun duikvaardigheden en uit te groeien tot zelfverzekerde en veilige duikers.

PADI
Nederland 4e Binnenvestgracht 1a
2311 NT Leiden
Nederland

info@dutchdivecollege.com
Tel: +31 6 51 307 478

MAIL ONS