Dutch Dive College

Divemaster

Divemaster

Wat leer je?
Tijdens het PADI Divemaster programma leer je zowel middels zelfstudie als in het leslokaal met je PADI instructeur. Je werkt aan leiderschapskwaliteiten voor de duiksport, doet oefeningen in het water en moet een conditietest afleggen. Verder doe je trainingsoefeningen die je organisatietalent en probleemoplossend vermogen uitbreiden en je helpt anderen om beter te leren duiken. Deze kennis breng je in de praktijk tijdens een gestructureerde stage of een serie praktijkoefeningen.

Tijdens je PADI Divemaster opleiding neemt je duikkennis dus toe en daarmee je zelfvertrouwen. Als je eenmaal PADI Divemaster bent, zul je de kennis die hebt gaan gebruiken om andere duikers te begeleiden, te coachen en te stimuleren. Je zult het bijzonder leuk gaan vinden om hen betoverd te zien raken door de wondere onderwaterwereld!

Toelatingseisen
Om deel te mogen nemen aan de PADI Divemaster cursus moet je:

  • 18 jaar oud zijn
  • een PADI Advanced Open Water Diver (of gelijkwaardig brevet van een ander training organisatie) hebben
  • een PADI Rescue Diver (of gelijkwaardig brevet van een ander training organisatie) hebben
  • een Emergency First Response Primary and Secondary Care (of opleiding in eerste hulp en reanimatie van een andere organisatie) cursus hebben afgesloten binnen de laatste 24 maanden
  • tenminste 40 duiken hebben gemaakt bij het begin van de cursus en tenminste 60 voordat je je brevet kunt halen
  • fit zijn om te duiken en een recente medische verklaring, ondertekend door een arts, kunnen tonen

Duur
In overleg te bepalen

Het begin van een nieuwe carrière ...
Je wordt onderdeel van het team van instructeurs en divemasters en dat is het begin van je professionele duikleven: je hobby zou wel eens je beroep kunnen gaan worden!

Nederland 4e Binnenvestgracht 1a
2311 NT Leiden
Nederland

info@dutchdivecollege.com
Tel: +31 6 51 307 478

MAIL ONS