Dutch Dive College

Iedereen kan leren duiken!

Leer duiken bij Dutch Dive College

Duiken: ook jij kunt het leren

Duik jij al? Nee? Waarom niet? Iedereen kan leren duiken! Een zwemdiploma, een goede gezondheid en een leeftijd van tenminste 10 jaar zijn de enige vereisten om een duikopleiding voor een internationaal erkend PADI duikbrevet te halen. En kinderen kunnen vanaf 8 jaar al kennis maken met de duiksport door een Bubblemaker duik te maken, waarbij het plezier van ademen in ondiep water centraal staat.

Wij leren je hoe het is om te ademen onder water!

Dutch Dive College is geen traditionele duikschool maar werkt bij het geven van haar opleidingen samen met verschillende duikscholen in het buitenland. Dit doen we iedere zomer in het mooie en nog grotendeels door massa toerisme onontdekte Noord Cyprus, maar een opleiding op een andere locatie is ook mogelijk. Dutch Dive College levert maatwerk: afgestemd op jouw wensen, in jouw tempo en in het Nederlands (of in het Engels, Frans, Duits of Turks).

Dutch Dive College

Altijd iets met water gehad en vaak gedacht dat je toch wel eens wilde proberen of duiken iets voor jou is? Natuurlijk kun je in Nederland bij een vereniging of duikschool uitproberen of duiken 'jouw' ding is en hier je eerste brevet halen en ervaring op doen. Beginnen in het zwembad en na verloop van tijd 'naar buiten' met een dik duikpak aan, om je te beschermen tegen het koude water. Zou je het niet veel leuker vinden om in je zwembroek en met alleen een t-shirt aan te leren duiken?

Dutch Dive College biedt duikopleidingen aan in samenwerking met duikscholen op met name Noord Cyprus, waar het zeewater in augustus warmer dan 30 graden is!

 

En als je al je PADI Open Water brevet hebt gehaald en meer ervaring wilt op doen, ook dan biedt Noord Cyprus je heel veel mogelijkheden. Door de rijke culturele geschiedenis en omdat Cyprus altijd op het knooppunt tussen Oost en West heeft gelegen, zijn er (letterlijk) overal archeologisch interessante 'schatten' te ontdekken, zowel onder als boven water.

Haal je Advanced Open Water in het heldere en warme water van de Middellandse Zee en vind tegelijkertijd nog wat oud aardewerk. Of doe je Rescue Diver opleiding vlakbij een strand waar 's nachts schildpadden hun eieren komen leggen en waar je familie overdag kan genieten van een heerlijke strandvakantie.

Dutch Dive College

'ik vond het in het begin dus ook een beetje spannend'

'Ik had zelf nog nooit gedoken en niet eens gesnorkeld dus alles was voor nieuw, ik vond het in het begin dus ook een beetje spannend maar mijn instructeur, Johan van Werven, heeft mij hier super goed doorheen geholpen en ik heb toch mijn Open Water gehaald! 

Alles was duidelijk en veilig. Ik zou het zo nog een keer doen en ik kan het iedereen aanraden om hier eens te komen kijken.'

Tripadvisor

Nederland 4e Binnenvestgracht 1a
2311 NT Leiden
Nederland

info@dutchdivecollege.com
Tel: +31 6 51 307 478

MAIL ONS