Dutch Dive College

Go Pro

Word ook een PADI Pro

PADI Pro worden met Nederlandse begeleiding tijdens de opleiding, maar in het heerlijke warme water rond Noord Cyprus? Dutch Dive College heeft een exclusieve afspraak met het North Cyprus British Scuba Centre in Noord Cyprus en de PADI Course Director Cengiz Bergun. Hiermee biedt Dutch Dive College een unieke mogelijkheid om je PADI Pro opleiding tot een onvergetelijke belevenis te maken - voor een prijs die veel aantrekkelijker is dan wanneer je de opleiding in het koude Nederland zou doen.

PADI PRO: DE MOGELIJKHEDEN ZIJN GRENZELOOS

Als PADI Pro gaan nieuwe werelden voor je open die voor anderen gesloten blijven. Wereldwijd is PADI de grootste organisatie als het gaat om het verzorgen van duikopleidingen. Van Discover Scuba Diving tot Course Director: PADI maakt het mogelijk. PADI is de meest herkende en erkende duikorganisatie ter wereld. En dat vergroot natuurlijk JOUW carrièremogelijkheden. Overal ter wereld kun jij als PADI Professional direct aan de slag als instructeur. Maar ook in Nederland kun je direct starten. Zelfstandig of voor een duikschool. De keuze is aan jou!

IDC in Noord Cyprus

Twee keer per jaar wordt er een IDC (Intructor Development Course) georganiseerd op Noord Cyprus. Dutch Dive College kan hier een compleet pakket voor aanbieden, waarmee je verzekerd bent van een full-service IDC. Het leren moet je zelf doen, maar Dutch Dive College biedt optimale omstandigheden om voor een zéér aantrekkelijke prijs PADI instructeur te worden.

De eerste IDC in 2018 is al geweest, er staat o.a. een IDC in juni en in september 2018 gepland. Heb je interesse, neem dan contact op.

 

Dutch Dive College werkt samen met PADI Silver Course Director Cengiz Bergun van het North Cyprus British Scuba Centre. Cengiz Bergun is een zeer ervaren Course Director die reeds vele instructeurs heeft opgeleid. Met een helder focus op het slagen voor het IE (Instructors Exam) zal hij je intensief begeleiden, zodat je optimaal bent voorbereidt voor het examen. De voertaal is Engels of Turks, maar mocht je hier problemen met hebben dan kan Dutch Dive College hierin ondersteuning bieden.

IDC in Noord Cyprus
Nederland 4e Binnenvestgracht 1a
2311 NT Leiden
Nederland

info@dutchdivecollege.com
Tel: +31 6 51 307 478

MAIL ONS